Jurist of advocaat voor vast of interim

Legalmatch

LegalMatch is een gespecialiseerde intermediair die zich uitsluitend richt op de bemiddeling van ervaren juristen en advocaten, zowel voor vaste- als voor interimposities.

Executive search/W&S
Afhankelijk van het niveau van de vacante positie, de schaarste aan goede kandidaten voor deze specifieke functie en de inschatting van opdrachtgever en LegalMatch op welke wijze de vacature het beste kan worden vervuld, adviseert LegalMatch welke searchstrategie (executive,databasesearch, directsearch internet en/of advertenties) het ideale resultaat zal opleveren.

Interim
LegalMatch heeft een van de grootste bestanden van ervaren interimjuristen en advocaten in Nederland. De interimjuristen die door ons worden bemiddeld hebben wij altijd vooraf uitgebreid geinterviewd en wij zijn volledig op de hoogte van zijn of haar expertise, competenties en persoonskenmerken. Wij zijn dan ook in staat zeer snel de geschikte kandidaat voor uw specifieke organisatie te vinden, ongeacht of een (super) specialist gewenst is of een generalist. Op het moment dat een interim-jurist aan u wordt voorgesteld communiceren wij daar ook een tarief bij, waardoor u direct inzicht heeft in de prijs-kwaliteitverhouding van de kandidaat.

Opdrachten worden uitgevoerd binnen het bedrijfsleven, de (semi-)overheid en de advocatuur in heel Nederland.

Heeft u vragen over onze dienstverlening of wilt u een mogelijke samenwerking bespreken? Neem dan contact op met een van onze consultants op 035-6951554 voor een geheel vrijblijvend gesprek. Legal Match is geen onderdeel van Your Legal Match.

Ga naar www.legalmatch.nl