Hoe het werkt

Hoe juridisch contract op maat bestellen werkt

1. Lees de informatie bij het contract of bel voor informatie 010 3100388
Op Your Legal Match bestel je eenvoudig een op maat gemaakt contract tegen een vast laag tarief. Lees eerst de informatie bij het contract om te bepalen of dit het contract is dat je zoekt. Heb je nog vragen? Neem dan telefonisch contact op via 010 3100388 of info@yourlegalmatch.nl.

2 Vul je contactgegevens op het bestelformulier in en bestel
Je contactgegevens zijn noodzakelijk om contact met je op te kunnen nemen. Na bevestiging van je gegevens wordt het formulier naar de advocaat of jurist gestuurd die het contract gaat maken. Je opdracht en jouw persoonlijke gegevens zijn alleen zichtbaar voor de advocaat en jurist die de opdracht gaat uitvoeren. Binnen één werkdag wordt per mail of telefonisch contact opgenomen door jouw advocaat.

3. Gratis telefonisch contact met specialist voor informatie en advies
Het gebruik van Your Legal Match om een advocaat of jurist te vinden is gratis. Het eerste gesprek voor informatie en advies is voor rekening van jouw advocaat of jurist. Daarna betaal je het vaste lage tarief dat bij het contract staat vermeld.

4. Op maat gemaakt contract wordt toegestuurd
Het contract wordt door onze juridisch specialisten op maat gemaakt en per mail toegestuurd. Je hoeft dus geen documenten te downloaden of aan te passen.  Je kunt het contract direct gebruiken.

5. Gratis afrondend telefonisch gesprek
Tot slot vind een gratis afrondend gesprek plaats voor verduidelijking en om eventuele vragen te beantwoorden.  Graag zien wij je weer terug voor een volgende opdracht. Voldoet een advocaat of jurist niet aan je verwachtingen? Bespreek dit eerst met elkaar en probeer een oplossing te zoeken. Zie onze FAQ over wat te doen als jullie er niet uitkomen.