Lead Generator app


Als Advocaat of jurist kun je gebruik maken van de leadgenerator app om als eerste leads te ontvangen die matchen met jouw profiel. Met de app kun je eenvoudig pitchen op interessante opdrachten. Handig voor acquisitie, omzet generatie en marktinformatie.


Registreer je als advocaat of jurist bij Your Legal Match. Download de IOS of Android versie van lead generator app hier. Log in, ontvang opdrachten, breng offertes uit en genereer nieuwe klanten en omzet met de app: leads, pitch & match!


Dat zijn persoonlijke berichten die je in je app en per mail ontvangt. Denk aan ‘nieuwe opdracht’, ‘Je offerte is geaccepteerd’ en ‘Je hebt een reactie op je bericht’, etc. In je account kun je de notificatie instellingen aanpassen aan je wensen.


Als je inlogt verschijnt rechtsboven op de pagina je gebruikersnaam. Hier kun je makkelijk opdrachten vinden en beheren. Ook kun je hier bij instellingen je profiel aanvullen / wijzigen en je account bekijken en/of wijzigen.


Wanneer je problemen hebt met inloggen controleer dan eerst de volgende oplossingen:


  1. Controleer je wachtwoord via yourlegalmatch.nl/wachtwoord-vergeten
  2. Zorg ervoor dat je caps-lock uit staat, het wachtwoord is hoofdlettergevoelig.

  3. Check je SPAM folder of de bevestigingsmail daarin zit.
Kun je nog niet inloggen? Neem dan contact op met de klantenservice.


Neem altijd eerst contact op met de andere partij en probeer onderling tot een oplossing te komen. Geef de ander de gelegenheid om eventuele fouten of gebreken te herstellen.

Als je er samen niet uitkomt adviseren wij een aangetekende brief te sturen waarin je het geschil duidelijk uitlegt. In het uiterste geval kun je een bemiddelaar inschakelen en/of een juridische procedure beginnen.

Your Legal Match is slechts een platform waar opdrachtgever en opdrachtnemer bij elkaar komen en kan nooit partij zijn of worden in een geschil.