Juridische contracten


Om de beste kwaliteit voor de beste prijs te garanderen hebben wij binnen ons netwerk vaste specialisten gevraagd het contract en het advies te verzorgen. Zodoende kunnen wij tegen uitzonderlijk lage tarieven deze diensten aanbieden.


Heb je het contract gevonden dat je zoekt? Vul je contactgegevens in en bevestig je bestelling. Binnen twee werkdagen neemt onze specialist telefonisch contact met je op voor informatie om het contract op maat te kunnen maken. Na ontvangst van het contract kun je telefonisch eventuele vragen of opmerkingen bespreken. Eerst meer informatie? Bel 010 3100388


Alle contracten van Your Legal Match bieden maximale garantie op bescherming door de jarenlange ervaring van onze specialisten. Door het maatwerk word je persoonlijke situatie in het contract geregeld zodat je achteraf niet voor verassingen komt te staan.


Het bestelformulier met je contactgegevens wordt naar onze specialist gestuurd. De advocaat of jurist neemt telefonisch contact met je op om de inhoud van uw contract te bespreken. Afhankelijk van je situatie kunnen aanvullende gegevens of informatie nodig zijn om het contract op maat te maken. Na ontvangst van het contract heb je nog een afrondend (telefonisch) gesprek.


Tot onze specialist aan de slag gaat om het contract op maat op te stellen, kun je zonder opgaaf van reden je bestelling annuleren. Het eerste gratis informatieve gesprek is bedoeld om onderlinge afspraken te maken. Mocht je niet tot overeenstemming komen dan brengen wij hiervoor geen kosten in rekening.


Het contract wordt door onze juridisch specialisten op maat gemaakt en per mail toegestuurd. Je hoeft dus geen documenten te downloaden of aan te passen. Je kunt het contract direct gebruiken.


Zodra je overeenstemming bereikt met onze specialist over het op te stellen contract gelden de voorwaarden van de betreffende advocaat of jurist. Your Legal Match bemiddelt slechts bij het tot stand komen van het contact en is geen partij bij de onderlinge afspraken.


Alle contracten worden tegen een vast laag tarief op maat gemaakt. Daarnaast krijg je 60 minuten gratis overleg en advies met onze advocaat of jurist. Hierdoor kunnen wij een contract garanderen dat voldoet aan jouw persoonlijke situatie en je optimaal beschermt.


Het aantal contracten op maat tegen een vast laag tarief blijft de komende periode groeien door scherpe afspraken met advocaten en juristen. Plaats een opdracht op ons platform als jouw contract er nog niet bij staat en ontvang een offerte van onze specialisten.