Abonnementen


Your Legal Match is een nieuwe manier om klanten te werven en eenvoudig en laagdrempelig te pitchen op een opdracht. Hierbij past een periode om zelf te ondervinden of your Legal Match ook voor jou de beste match is. Registreer je op de website, ontvang één jaar gratis credits en download de lead generator app.


Accounts stoppen automatisch aan het einde van de proefperiode. Een account kan vroegtijdig worden gewijzigd of opgezegd via de instellingenpagina.


Je ontvangt onbeperkt credits tijdens je proefperiode van één jaar. Als je een offerte uitbrengt op een opdracht (pitch) gaat er één credit van je tegoed af. De status van het aantal credits kun je, als je ingelogd bent, altijd bij je accountgegevens zien.Heb je niet voldoende aan het aantal leads die je bij je proefabonnement krijgt? Schaf gratis extra credits aan die je direct kunt gebruiken in je huidige account.


De facturatie gebeurt middels een digitale factuur. Het abonnement is gratis in de proefperiode er wordt dan ook geen geld geïncasseerd.