Privacyverklaring

Een Privacyverklaring is verplicht voor iedere website die omgaat met persoonsgegevens. Wij maken een Privacyverklaring op maat, afgestemd op jouw website en jouw organisatie. Waarbij ook de auteursrechten zijn afgedekt. Een privacyverklaring op maat kost bij ons slechts €245,-.

Bestel direct
Kosten Privacyverklaring bij een reguliere advocaat €410,-

Privacyverklaring



Your Legal Match prijs (40% minder dan gemiddeld)
€245,-
 
30 minuten telefonisch overleg Gratis
30 minuten telefonisch afronding en advies Gratis

Totaal bedrag

€245,-excl. BTW
Bestel direct

Een Privacyverklaring is wettelijk verplicht

Heeft jouw bedrijf al een goede Privacyverklaring? Een privacyverklaring is wettelijk verplicht voor elke website die persoonsgegevens van bezoekers gebruikt. En daarvan is al sprake als je een contactformulier hebt of logt wat er op jouw website gebeurt. Laat een privacyverklaring op maat maken: van nieuwsbrief tot logfiles en van beveiliging tot verstrekking aan Justitie.

Wet Bescherming Persoonsgegevens

In de privacyverklaring op jouw website verklaar je wat je met de persoonsgegevens doet die bezoekers achterlaten op je website. Als bedrijf ben je verplicht een privacyverklaring op te stellen. In de Wet Bescherming Persoonsgegevens is vastgelegd:

  • Wat persoonsgegevens zijn
  • Hoe je er mee om moet gaan
  • Waarvoor je de gegevens mag gebruiken

Boete tot 20 miljoen euro

In de privacyverklaring leg je uit dat je je aan de wet houdt en wat dit voor je klant/bezoeker/gebruiker betekent. Als bedrijf moet je niet alleen goed omgaan met het verwerken van persoonlijke gegevens. Je moet dit ook kunnen aantonen. De boetes bij overtreding zijn verhoogd naar maximaal 20 miljoen euro of 4% van de wereldwijde jaaromzet. Onze ervaren privacy-advocaten geven advies en maken een privacyverklaring op maat tegen een vast laag tarief.

Als bedrijf moet je niet alleen goed omgaan met het verwerken van persoonlijke gegevens. Je moet dit ook kunnen aantonen.

Wat staat er in de privacyverklaring?

In de Privacyverklaring worden de volgende vragen beantwoord en vastgelegd:

  • Voor welke doeleinden verzamel en gebruik je de gegevens?
  • Hoe kunnen bezoekers de gegevens opvragen?
  • Hoe is de beveiliging van de persoonsgegevens geregeld?

Privacyverklaring en advies op maat

Behalve dat je volgens de wet verplicht bent om een privacyverklaring op te stellen, geeft een privacyverklaring op maat zekerheid tegen aansprakelijkheid van je onderneming. Je legt in een juridisch document vast hoe je omgaat met de persoonsgegevens die bezoekers achterlaten op de website. Omdat iedere website anders is en iedere organisatie op een andere manier omgaat met persoonsgegevens, is het verstandig een privacyverklaring op maat te laten maken. Deze privacyverklaring is van toepassing op jouw website, nieuwsbrief, logfiles, beveiliging en zelfs eventuele verstrekking aan justitie. De privacyverklaring en het advies van onze ervaren advocaten bieden je maximale zekerheid om aan de wettelijke verplichtingen te voldoen.

Dit krijg je voor €245,-

  • Persoonlijk advies van een ervaren privacy advocaat
  • Privacyverklaring op maat voor uw specifieke situatie
  • Getoetst aan de eisen van de Wbp en de Privacy verordening

Meer informatie privacyverklaring

Wil je eerst meer informatie over onze privacyverklaring op maat? Bel 010 – 3100388 of stuur een e-mail naar info@yourlegalmatch.nl.

Van €410,- voor een vaste lage prijs van €245,-

  • Direct geholpen door een juridisch specialist
  • Achteraf betalen met factuur, alles inclusief
  • Gratis 30 minuten overleg
  • Juridisch contract voor jou op maat gemaakt
  • Gratis 30 minuten telefonische afronding en advies

Heb je nog vragen over de contracten?

Bel 010 - 3100388 of mail naar info@yourlegalmatch.nl

Hoe het werkt

1

Lees de informatie bij het contract of bel 010 3100388

2

Vul je contactgegevens op het bestelformulier in en bestel

3

Gratis telefonisch contact met specialist voor informatie en advies

4

Op maat gemaakt contract wordt toegestuurd

5

Gratis afrondend telefonisch gesprek

Klik hier voor meer informatie over de juridische contracten