Modelovereenkomst ZZP

De Modelovereenkomst ZZP geeft je als opdrachtgever de garantie dat je geen loonheffing en sociale verzekeringspremies hoeft in te houden wanneer je ZZP-ers inhuurt. Deze modelovereenkomst maken we op maat en is zowel juridisch als fiscaal correct. Dit maatwerkdocument kost bij ons slechts €295,-

Bestel direct
Kosten Modelovereenkomst ZZP bij een reguliere advocaat €495,-

Modelovereenkomst ZZPYour Legal Match prijs (40% minder dan gemiddeld)
€295,-
 
30 minuten telefonisch overleg Gratis
30 minuten telefonisch afronding en advies Gratis

Totaal bedrag

€295,-excl. BTW
Bestel direct

De Modelovereenkomst ZZP vervangt de VAR

Heb jij de fiscale en juridische aspecten van de arbeidsrelatie al geregeld? De VAR is vanaf 1 mei 2016 vervangen door de nieuwe Wet DBA (Deregulering Beoordeling Arbeidsrelaties). Met een door de belastingdienst goedgekeurde modelovereenkomst weet jij als opdrachtgever dat je met zzp’ers kunt werken zonder werkgever te worden. Zodat je geen loonheffing en sociale verzekeringspremies hoeft in te houden.

Verantwoordelijkheid ligt bij de opdrachtgever

Door de nieuwe wet DBA komt een grotere verantwoordelijkheid bij jou als opdrachtgever te liggen omdat je een grotere rol gaat spelen bij de invulling van de overeenkomst. Door de grote hoeveelheid juridische termen levert dit invullen echter veel problemen op. En standaard modelovereenkomsten van onder andere de Belastingdienst blijken niet te kloppen.

Arbeidsrelatie

Tot 1 mei 2017 geldt een inspanningsverplichting: ondernemers en ZZP-ers moeten actief bezig zijn de arbeidsrelatie zodanig vorm te geven dat van loondienst geen sprake is. Als de Belastingdienst toch ontdekt dat er niet volgens de regels wordt gewerkt, zijn beiden aansprakelijk en kunnen er naheffingsaanslagen of boetes volgen.

Advies overeenkomst ZZP

Ons advies aan jou als opdrachtgever is om tijdig over te stappen naar een eigen of aangepaste (model)overeenkomst. Onze ervaren arbeidsrechtadvocaten geven je uitgebreid advies en maken een modelovereenkomst op maat. Dit doen ze tegen een vast laag tarief en ze bieden een goedkeuringsgarantie bij de belastingdienst.

Risico’s Wet DBA

De wet Deregulering Beoordeling Arbeidsrelatie brengt risico’s voor zowel de opdrachtgever als de opdrachtnemer met zich mee:

 • Grotere verantwoordelijkheid voor de opdrachtgever
 • Risico op naheffingsaanslagen of boetes
 • Geen goedkeuringsgarantie belastingdienst op algemene en voorbeeldovereenkomsten

Geen standaard modelovereenkomst

De belastingdienst en diverse brancheorganisaties bieden gratis modelovereenkomsten voor ZZP-ers aan. Dit zijn standaard modelovereenkomsten die je als basis kunt gebruiken. Maar deze modellen gaan niet uit van jouw specifieke situatie en zijn vaak fiscaal ingestoken en niet juridisch. De kans is groot dat de Belastingdienst deze afkeurt en dat jouw (auteurs)rechten niet goed geregeld zijn.

Terwijl je voor slechts €295,- de garantie hebt dat jouw modelovereenkomst zowel juridisch als fiscaal wel correct is.

Modelovereenkomst ZZP op maat

Met de Modelovereenkomst ZZP op maat weet je zeker dat de arbeidsrelatie met jouw opdrachtnemer zowel juridisch als fiscaal is dichtgetimmerd. Een ervaren arbeidsrechtadvocaat stelt de overeenkomst voor je op. Dit biedt je veel meer zekerheid dan een standaard- of automatisch gegenereerde overeenkomst. De ZZP-overeenkomst op maat regelt naast de fiscale ook de juridische aspecten, zoals Intellectuele eigendomsrechten. Zo kom je achteraf nooit voor verassingen te staan.

Dit krijg je voor €295,-

 • Persoonlijk advies van een ervaren arbeidsrecht advocaat
 • Modelovereenkomst op maat
 • Getoetst aan de eisen die belastingdienst en Wet DBA stellen

Meer informatie Modelovereenkomst ZZP

Wil je eerst meer informatie over onze Modelovereenkomst ZZP op maat? Bel 010 – 3100388 of stuur een e-mail naar info@yourlegalmatch.nl.

Van €495,- voor de vaste lage prijs €295,00 (alles inclusief, ex BTW)

 • Direct geholpen door een juridisch specialist
 • Achteraf betalen met factuur, alles inclusief
 • Gratis 30 minuten overleg
 • Juridisch contract voor jou op maat gemaakt
 • Gratis 30 minuten telefonische afronding en advies

Heb je nog vragen over de contracten?

Bel 010 - 3100388 of mail naar info@yourlegalmatch.nl

Hoe het werkt

1

Lees de informatie bij het contract of bel 010 3100388

2

Vul je contactgegevens op het bestelformulier in en bestel

3

Gratis telefonisch contact met specialist voor informatie en advies

4

Op maat gemaakt contract wordt toegestuurd

5

Gratis afrondend telefonisch gesprek

Klik hier voor meer informatie over de juridische contracten