Persbericht

2 mei 2016

Advies én modelovereenkomst op maat om ondernemersrisico’s afschaffing VAR te vermijden
Double deals van Your Legal Match voor juridische diensten tegen een vaste prijs

Vanaf 1 mei lopen ondernemers extra risico’s door vervanging van de VAR door Modelovereenkomsten bij de inhuur van zelfstandigen. Your Legal Match speelt als eerste hierop in door tegen een vast laag tarief van € 295 al het juridische werk uit handen te nemen. Met de double deal krijgt de ondernemer persoonlijk advies van een ervaren advocaat én een modelovereenkomst op maat.

Your Legal Match is het grootste onafhankelijke matchingsplatform voor ondernemers op zoek naar een advocaat of jurist in Nederland.

Martin van Hemert, CEO: “Your Legal Match vindt dat de toegang tot een jurist of advocaat laagdrempelig en betaalbaar moet zijn. Op dit moment is er nog amper sprake van marktwerking en transparantie in de juridische dienstverlening. Bij Your Legal Match krijgen ondernemers advies van ervaren advocaten tegen een vaste lage prijs. Hiermee bespaart de ondernemer minimaal 40% op zijn juridische kosten.”

Het Your Legal Match platform biedt rondom actuele onderwerpen ‘double deals’ aan: persoonlijk juridisch advies én een contract tegen een vast en laag tarief, alles inclusief. Door veranderende wetgeving moeten ondernemers vaker advies van advocaten inroepen. Hoge en ondoorzichtige tarieven van juridische dienstverleners weerhouden ondernemers er echter van om tijdig maatregelen te nemen. Ook de website van de belastingdienst biedt helaas onjuiste informatie en modelovereenkomsten. Hierdoor lopen ondernemers een groot risico op rechtszaken, naheffingsaanslagen en boetes. Your Legal match helpt ondernemers minimaal 40% op juridische kosten te besparen en onnodige risico’s te vermijden.


Eerdere berichten

Bespaar op juridische kosten

Plaats gratis een opdracht, vergelijk offertes en kies de advocaat die het beste bij jou past.

Plaats gratis je opdracht